1 Start
2 Om Sydney
3 Innan du reser
4 Resan
5 Sydneyguiden
6 Om oss
 » Hotell i Sydney     » Restauranger i Sydney     » Attraktioner i Sydney     » Shopping i Sydney     » Barer och klubbar i Sydney    » Reseböcker till Sydney
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Sydney
- Sydneys stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Sydney
- Reseguidens startsida
- Hotell i Sydney
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Sydney
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Barer och klubbar i Sydney

I Sydney finns ett vibrerande nattliv

Sydney har ett minst sagt intensivt nattliv. Här finns klubbar, barer, krogar och mycket mer i alla möjliga utföranden, prisklasser och inriktningar. Bland annat är Sydney känt för ett stort antal gayklubbar. Här nedan har vi på Sydneyguiden.se hjälpt dig genom att lista de, enligt vår mening, bästa barerna och klubbarna i Sydney:

Lord Nelson Brewery Hotel

Sydneys kanske mest kända pub. Här serveras god, egen öl och festlig irländsk musik spelas på helgerna. Utöver något gott att dricka, finns även mat och boende på puben.
19 Kent St, The Rocks

The Bridge

En annan, lite modernare och lite mer internationell pub i Sydney. Här finns DJ:s, stand-up, och en skön blandning mellan rock och pop. Kända namn och utländska artister i en skön mix med det bästa Australien har att erbjuda.
135 Victoria Rd, Rozelle

Harbourside Brasserie

Hela veckan bjuder Harbourside Brasserie vid hamnen på skön livemusik och bra underhållning. Dessutom vettiga priser, vilket givetvis är ett extra plus!
Hickson Rd, Walsh Bay
 

Sydney har sköna klubbar och barer
DCM

Den skönaste och enligt många bästa dansklubben i Sydney. Detta är platsen för dig som verkligen vill ha roligt, dansa och träffa nya människor. Förbered dig på en svettig natt!
31 Oxford St, Darlinghurst

The Cobana Bar and Lounge

Cool lounge med enastående miljö både inomhus och utomhus. Här är det rymligt men ändå mysigt på ett ovanligt sätt, något som lockar många såväl turister som Sydneybor. Menyn och drinklistan är lockande lång samtidigt som priserna inte är lika höga som man först fruktar. Kort sagt, ett skönt, lite lyxigare ställe i Sydney!
Lower North Shore (några minuter från Harbour Bridge)


För en mer alltäckande guide över Sydneys alla barer, klubbar och restauranger, föreslår vi att du köper en mindre guidebok över staden.

Vi har tipsat om ett antal riktigt bra från bara c:a 50 kr som kan beställas direkt på nätet. Och då ingår betydligt mer än bara en restaurangförteckning.

» Klicka här för att läsa våra tips på guideböcker

Letar du efter hotell i Sydney?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | Sydneyguiden.se - gratis resguide reseguide till Sydney i Australien
Läs om Operahuset, Centrepoint Tower, Harbour Bridge, Sydney Aquarium, The Rocks, Royal Botanic Gardens, Parliament House och mer i Sydneyguiden