1 Start
2 Om Sydney
3 Innan du reser
4 Resan
5 Sydneyguiden
6 Om oss
 » Hotell i Sydney     » Restauranger i Sydney     » Attraktioner i Sydney     » Shopping i Sydney     » Barer och klubbar i Sydney    » Reseböcker till Sydney
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Sydney
- Sydneys stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Sydney
- Reseguidens startsida
- Hotell i Sydney
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Sydney
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Hotell i Sydney

För de av oss som inte har turen att kunna bo gratis hos en bekant i Sydney, är ett hotell, lägenhetshotell eller vandrarhem ett måste.

Generellt sett är hotellstandarden i Sydney hög, och priserna ligger ungefär som i Sverige (plus/minus någon hundralapp). Vi rekommenderar dig varmt att boka ditt boende på nätet (se sökrutan till höger). På så sätt kan du ofta spara mycket pengar, dessutom är det väldigt smidigt och enkelt att sitta hemma och jämföra hotell, läsa omdömen etc.

Nedan har vi listat de, enligt oss, bästa hotellen i Sydney.

Budgethotell i Sydney

Maze Backpackers är ett 1,5-stjärnigt hotell för backpackers i Sydney. Fokus ligger på gemenskap och praktiska lösningar och det är ett härligt umgänge mellan hotellets gäster. Priserna är mycket låga trots det centrala läget, bara cirka 300-400 kronor natten för två personer!
» Mer information och bästa pris

Medelklasshotell i Sydney

Lido Suites King Cross är ett av Sydneys mest prisvärda 3-stjärniga hotell. Bekväma, stora rum med bra faciliteter, och ett mycket bra läge invid Kings Cross. Priserna ligger på c:a 500-750 kronor natten för två vuxna.
» Mer information och bästa pris

Metro Hotel Sydney Central är ett bra och snyggt 3,5-stjärnigt hotell som ligger i spännande China Town nära stadskärnan. Hotellet har bra betyg och trevlig personal. Priserna ligger på endast cirka 600 kronor natten.
» Mer information och bästa pris

Lyxhotell i Sydney

Holiday Inn Potts Point Sydney är ett fint, 4-stjärnigt lyxhotell i Sydney. Hotellet har ett bra läge, spännande arkitektur och vänlig personal. Priserna börjar på c:a 800 kronor natten för ett dubbelrum.
» Mer information och bästa pris

Rydges World Square - Sydney heter vårt favorithotell som är 4,5-stjärnigt. Enormt bra läge, lyxiga miljöer och trevlig personal, samtidigt som priset inte är alldeles överdrivet. Ett dubbelrum kostar cirka 900-1100 kronor per natt och uppåt.
» Mer information och bästa pris

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | Sydneyguiden.se - gratis resguide reseguide till Sydney i Australien
Läs om Operahuset, Centrepoint Tower, Harbour Bridge, Sydney Aquarium, The Rocks, Royal Botanic Gardens, Parliament House och mer i Sydneyguiden