1 Start
2 Om Sydney
3 Innan du reser
4 Resan
5 Sydneyguiden
6 Om oss
 » Hotell i Sydney     » Restauranger i Sydney     » Attraktioner i Sydney     » Shopping i Sydney     » Barer och klubbar i Sydney    » Reseböcker till Sydney
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Sydney
- Sydneys stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Sydney
- Reseguidens startsida
- Hotell i Sydney
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Sydney
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Resa till Sydney

Att resa till Sydney med flyg blir allt billigare
Att flyga till Sydney från Sverige har blivit allt billigare under de senaste åren. Det finns ingen direktlinje från Sverige till Sydney, men gott om anslutningsflyg med bara en mellanlandning. Man kan nästan alltid hitta biljetter för så lite som någon tusenlapp, trots att resan går över i princip halva jordklotet!

Att boka flyg på nätet kan vara förknippat med viss risk, i och med att du i princip alltid måste lämna ut ditt kreditkortsnummer. Just därför är det viktigt att hålla sig till de stora, kända aktörerna. Det är dessutom bra om något skulle hända, så att du snabbt kan få hjälp.

Vi har stora personliga erfarenheter av MrJet och vi kan varmt rekommendera dem:

  • MrJet


Boka flygresa från London

Till Sydney från London flyger bland annat British Airways, Virgin Atlantic, och Quatas direkt. Klicka här för att boka till bästa möjliga pris från vår favoritsida:

  • MrJet

Boka flygresa från Frankfurt

Till Sydney från Frankfurt flyger bland annat Quantas direkt. Klicka här för att boka till bästa möjliga pris från vår favoritsida:

  • MrJet

Boka flygresa från Dubai

Till Sydney från Dubai flyger bland annat Emirates direkt. Klicka här för att boka till bästa möjliga pris från vår favoritsida:

  • MrJet


Här har vi listat några matnyttiga tips för dig som ska flyga till Sydney:

- Boka flygbiljetterna i god tid
Ju tidigare du bokar dina flygbiljetter, desto billigare blir det. Så enkelt är det. Vi ser därför gärna att du bokar dina flygbiljetter till Sydney minst 1-2 månader innan du ska resa.

- Jämför priser
Priserna kan variera oerhört på olika webbsidor, därför är det viktigt att jämföra priserna innan man reser. Ovan har vi listat de resebyråerna på nätet som vi rekommenderar.

- Elektronisk biljett
Nästan alla flygbolag erbjuder dig elektronisk biljett till Sydney. Det är billigare, enklare och smidigare; med andra ord något du bör utnyttja. Men kom ihåg att ta mig dig din orderbekräftelse till flygplatsen!

- Tilläggsförsäkringar
I princip alla flygbolag och resebyråer erbjuder olika tilläggsförsäkringar och avbeställningsskydd på resor till Sydney. Oftast kostar dessa mellan 100 och 300 kronor.

- Service på planet
Serviceskillnaderna på flygtrafiken till/från Sydney är stora och allt beror på hur mycket du vill lägga på flygresan. Med våra rekommenderade resebyråer ovan är en "standardresa" i Economy Class. Då får man stolar med lite bättre utrymme än charter och dessutom fri måltid/dryck på planet. Om man vill åka ännu lyxigare, kan man välja till Economy Extra, Business Class eller First Class. I de två lyxigaste klasserna kan man få elstolar med massage som fäller sig hela vägen ner till en säng. Då ingår också lounge, mer bagage, prioritetservice och betydligt bättre mat än i Economy.

- Hyrbil
Är du intresserad av att boka en hyrbil i Sydney? Inga problem, de resebyråer vi tipsar om ovan erbjuder i princip alla prisvärda hyrbilar från kända företag såsom Hertz, Avis och Budget.

- Hotell
Hittar du här på Sydneyguiden

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | Sydneyguiden.se - gratis resguide reseguide till Sydney i Australien
Läs om Operahuset, Centrepoint Tower, Harbour Bridge, Sydney Aquarium, The Rocks, Royal Botanic Gardens, Parliament House och mer i Sydneyguiden