1 Start
2 Om Sydney
3 Innan du reser
4 Resan
5 Sydneyguiden
6 Om oss
 » Hotell i Sydney     » Restauranger i Sydney     » Attraktioner i Sydney     » Shopping i Sydney     » Barer och klubbar i Sydney    » Reseböcker till Sydney
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Sydney
- Sydneys stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Sydney
- Reseguidens startsida
- Hotell i Sydney
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Sydney
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Guideböcker och resetidningar om Sydney

En bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Sydney. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Sydneyvistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Sydney.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

Bra reseböcker till Sydney finns på Sydneyguiden.se

Sydney Berlitz Guidemap
En bra stadskarta tillsammans med värdefull information för dig som turist. I denna finns de största attraktionerna i Sydney, en planeringshjälp, restaurangguide, transporttips etc.

Pris: 53 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Sydney
En riktigt bra och mycket prisvärd reseguide på engelska. Guiden har vunnit flera pris och är definitivt bland de bästa om du behärskar engelska!

Pris: 64 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Sydney Insight Smart Guide
En riktigt omfattande guidebok till Sydney (på engelska) som vi
kan rekommendera. Den gavs ut år 2008 och har cirka 150 sidor. Guiden tar på ett lättförstått och koncist sätt upp allt man inte bör missa i Sydney.
Pris: 98 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Australien : med fakta från Sydney, Canberra, Brisbane, Alice Springs, Adelaide, Melbourne, Perth och mycket mer (på svenska)
Det här är den, enligt vår mening, absolut bästa reseguiden till Sydney och Australien. Den är, trots det låga priset, närmare 300 sidor lång och innehåller allt ifrån en mycket bra karta till roliga och lättförstådda beskrivningar och recensioner över allt man inte får missa. Ett stort extra plus för att den omfattar fler städer än Sydney, vilket kan komma väl till pass om man vill göra en utflykt!

Pris: 106 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till Sydney
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till Sydney. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningsbutiken
 

Letar du efter hotell i Sydney?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | Sydneyguiden.se - gratis resguide reseguide till Sydney i Australien
Läs om Operahuset, Centrepoint Tower, Harbour Bridge, Sydney Aquarium, The Rocks, Royal Botanic Gardens, Parliament House och mer i Sydneyguiden