1 Start
2 Om Sydney
3 Innan du reser
4 Resan
5 Sydneyguiden
6 Om oss
 » Hotell i Sydney     » Restauranger i Sydney     » Attraktioner i Sydney     » Shopping i Sydney     » Barer och klubbar i Sydney    » Reseböcker till Sydney
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Sydney
- Sydneys stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Sydney
- Reseguidens startsida
- Hotell i Sydney
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Sydney
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Språkstudier i Sydney

 
Sydney är en populär destination för språkstudenter från hela världen med ett stort antal mycket bra språkskolor. Oberoende på vad du är intresserad av runt omkring dina språkstudier kan Sydney erbjuda en stor variation på både omgivningar och atmosfär. Gemensamt för dem alla är solsken och en upplevelse långt från den svenska vardagen. Språkresor erbjuds inte bara ungdomar utan även äldre studerande och vuxna är mycket välkomna att ta del av dessa kurser. Kraven på goda engelska kunskaper ökar ständigt i högre studier och inom yrkeslivet och en engelsk språkkurs kan hjälpa de flesta att öka sina kunskaper och på så sätt, sitt språkliga självförtroende. Att studera i ett land där språket omger en ger inspiration, extra övning och därför en mycket effektivare inlärning.

För den som är intresserad av sport och friluftsliv erbjuds kurser på ön Manly norr om Sydney stad. Här är Manly centrum relativt litet men stränderna och sport anläggningarna desto större. Självklart är det stora fokuset här havet, vilket innebär Scuba-diving, havskajaker, segling och surfning, för att nämna några. Vill du hålla dig på land finns här beach volleyball, fotbollsplaner samt ett stort nätverk av mountainbike stigar. På Manly kan du välja mellan en liten språkskola eller en större, båda med minimum åldern 16 år.

Bondi strand är en av Sydneys mest kända besöksmål och den omgivande förorten Bondi Junction en av de populäraste stadsdelarna i Sydney. Bondi ligger cirka 7 km öster om Sydneys affärscentrum. Här finns ett stort utbud av restauranger, barer och nattklubbar och med enkla medel kan du ta dig in till stadens centrum. Här är språkskolan stor och ligger på nära avstånd till både stadens centrum och stranden.

Söker du än mer av en storstadskänsla erbjuds kurser även i Sydney centrum, nära beläget intill Darling Harbour. Här är minimum åldern på skolans språkkurser engelska 18 år, och studenter ges alternativet att bo på residens, eller som inneboende hos en lokal familj. Språkskolan i Sydney center är dessutom specialiserad på att hjälpa studenter att finna företagspraktik under, eller efter, sin utbildningstid eller för dem som vill se mer av Australien, att boka resor runt om i landet.

Kurserna som erbjuds på dessa skolor liknar varandra. De erbjuds från 1 vecka upp till ett helt läsår på 48 veckor. Antalet lektionstimmar beroende på intensitet, en standardkurs ger eftermiddagarna fria från lektioner. Här erbjuds även ett stort antal Cambridge-kurser som alla leder till ett internationellt erkänt engelska-certifikat. Dessa kurser ges på mellan 10 och 13 veckor beroende på svårighetsgrad. Certifikaten går från medel till hög akademisk nivå. Behöver du ett examen för vidare studier på ett engelskspråkigt universitet, eller för arbete utomlands, är det väl värt att ta reda på vilket certifikat som du behöver innan du bokar. De flesta skolor erbjuder även kurser i affärs-engelska.

Letar du efter hotell i Sydney?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | Sydneyguiden.se - gratis resguide reseguide till Sydney i Australien
Läs om Operahuset, Centrepoint Tower, Harbour Bridge, Sydney Aquarium, The Rocks, Royal Botanic Gardens, Parliament House och mer i Sydneyguiden